2012. november 9., péntek

Bach-virágterápia, színek és kristályok = Kristály Fény esszencia


Az esszenciák 2010. augusztus 8-án születtek meg, az energetikai Újév első napjaiban.
Mintegy 10 éve komolyan készülünk arra a változásra, ami a Mindenségben jelenleg zajlik. A rezgésszám és a tudatossági szint emelkedik a bolygón, ezáltal mi emberek is változunk. Megváltozik fizikai, érzelmi és gondolati világunk. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen tudjon megtörténni, tudatosan kell szembenézzünk a napi szinten megjelenő energetikai változásokkal és kihívásokkal.

2007 szeptemberében megtörtént a Kvantumugrás, azaz egyértelművé és elérhetővé vált minden ember számára, hogy tudata, tudatossági szintje emelkedjen. Jelenleg a 3. dimenzióban létezünk, de tudatunk a 4. dimenzióba is képes eljutni, onnan benyomásokat szerezni, ami nem mindig pozitív. A 4. dimenzió tele van érzelmi változásokat előidéző energiaimpulzusokkal, amelyek egy része jelentősen korlátozhat minket.

A cél, hogy tudatunk az 5. dimenzióba eljuthasson, ahol te is tudatában vagy annak, hogy te is mester és több dimenziós lény vagy. Ebben a dimenzióban teljesen Szellemi irányultságú vagy. Sokan jöttek erről a síkról, hogy a Fény közvetítői legyenek.  

Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, összhangba kell hozzuk a testeinkben lévő energiákat, csakráinkat és Fénytesteinket. 

Az emberi test nem csak az a látható forma, ami megnyilvánul a fizikai világban, hanem vannak finom energetikai testeink is, amelyek szabad szemmel nem láthatóak, van Fénytestünk is. Ez jelenleg még „alvó” állapotban van, fel kell ébreszteni. Ez a struktúra tartalmazza azt, amit éteri kristályoknak nevezünk. Ezek a kristályok bizonyos energiaáramlásokat blokkolnak, és megakadályozzák, hogy a test túl hamar aktiválódjon. Ahhoz, hogy a jelenleg is zajló  elszakadási játszma létrejöhessen, a Földet és lakóit el kellett szakítani a galaktikus testtől és a Felettes Lélektől. Most pedig újra összekapcsolódnak. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen fényből és hangból álló tengely-tonális vonalak szükségesek. Ezenkívül a Krisztusi szolgálat szükséges ahhoz, hogy kialakulhasson az emberi test új struktúrája. Ha ez megtörténik, a Felettes Én átveszi a szükséges szín és hang frekvenciákat, hogy a fizikai testet át tudja alakítani Fénytestté. 1989. április 16-án a bolygó minden lakójának összes kristálystruktúrája a harmadik fénytesti síkra emelkedett.

Mit is jelent ez?

Érzékennyé válsz dolgokra, fizikai tested elkezd megváltozni, átalakulni. Érzékszerveid finomodni kezdenek, szunnyadó genetikai kódok ébrednek fel és továbbítják az információt a sejt többi részébe. Az összes sejtünk Fénnyel telítődik. Ezen a síkon elérkezik a Hazatérés ideje. Mi, akik a Fény közvetítői vagyunk, azért vagyunk itt, hogy segítsük ezt a folyamatot. A cél az, hogy minél magasabb Fénytesti síkra emelkedjünk. Összesen 12 Fénytesti sík van, ezek jellemzőit a későbbiekben részletesen bemutatom neked. 

Ahhoz, hogy ez az átalakulási folyamat végbemehessen tudatos fejlődésre, tanulásra van szükségünk, illetve időnként olyan módszerekre, amelyek elég magas rezgéssel bírnak ahhoz, hogy ezt a folyamatot minőségében megtámogassák. Közel 10 éves tanácsadói tapasztalattal kimunkáltuk azokat a módszereket, amelyek egyáltalán szóba jöhetnek, és egy csokorba összefogtuk őket. Így születtek meg a Kristály Fény esszenciák. A Kristály Fény esszencia egy új energia mintázat, segíti, támogatja a rezgéseken alapuló változási, gyógyulási folyamatokat. Beindítja, támogatja a test öngyógyító folyamatait.

Az általunk felhasznált módszerek:
* Maya szimbolika
* Bach-virágterápia
* Színek
* Kristályok
* Hangok rezgése, víz harmonizálása
* Rajzolatok szimbolikája: számmisztika 
Ezek együtt a Rezgésalapú Esszenciális Tudatosság nevet kapták tőlünk. 

Ebből a csokorból készítettük az esszenciákat, hozzáadva egyéni tudatosságunkat, tapasztalatunkat, egyéniségünket, rezgésünket. 
Az esszencia sorozat 13 üvegből áll, az üvegek egyéni elnevezése a színek alapján történt, így van: Vörös, Kék, Sárga, Narancs, Zöld, Lila, Magenta, Arany, Korall, Olajzöld, Türkiz, Királykék, Tiszta üveg. 

Az esszencia nem a fizikai testen át hat, hanem finomabb energetikai síkokon, közvetlenül az emberi energiarendszereken keresztül. 

Alkotóelemei: víz, brandy, és energetikai impulzusok, így egyértelműen elmondható, hogy orvosi és klasszikus értelemben vett mellékhatásoktól mentes. 

Egyedülállósága a következőkben rejlik:

Minden hónapban készítünk esszenciát, az adott hónap energetikai csúcspontján, így a havonta változó energetikai folyamtoknak is teret adunk, minden hónapban az adott hónap energetikai témája kerül rezgésszinten az üvegekbe, segítve ezzel a tudatos változás és változtatás lehetőségét. 

Egyszerre, egy időben harmonizálja a négy testet: fizikai, érzelmi, mentális, Spirituális vagy Lelki testet. Amikor kilépünk a személyiség világából, belépünk a Szellemi Létezés dimenziójába. Ezen a szinten pedig az, amivel dolgozunk a négy tudati testünk. 
Tudati testeink: a fizikai, az érzelmi, a mentális és a spirituális testeink . 
Ahhoz, hogy egyre „feljebb” emeljük rezgésszintünket és tudatunkat, ezeket a testeket egyensúlyba kell hozni. Ez az új pszichológia, az Omnipszichológia alapja. 

Mind a négy tudati testünkkel „dolgoznunk” kell, hogy egyensúlyba kerüljünk.

* Szellemi kiindulás, azaz nem lentről a személyiségből indulunk felfelé a gyógyulási folyamatokban, hanem abból indulunk ki, hogy Szellemi Lények vagyunk, és ezt a nézőpontot szem előtt tartva hangoljuk össze energetikai jellemzőinket. 

Nézőpontváltást követel: felhívja figyelmünket az egyéni felelősségre, hogy mindannyian felelősek vagyunk Létünkért, a bolygóért és a Felemelkedési folyamatért.

* Az esszenciákban lévő rezgések olyan impulzusok, amelyek támogatják, erősítik egymást, egymással szoros összefüggésben, közös Szellemi mátrixban helyezkednek el.

Az előállításnál is törekedtünk az egyszerűségre: napsütéses módszerrel, és teljes mértékben manuálisan készítjük őket.

A rendszer szelíd, önszabályozó jellegű: finomenergetikai impulzusok, amelyek a Lélek felől érkező öngyógyító folyamatokat támogatják.

Célunk, hogy minél több emberhez eljuthasson, minden háztartásban ott lehessen, hogy a napi energetikai kihívásoknak megfelelően használhassuk önmagunk és családtagjaink Szellemi, spirituális fejlődésének segítésére. Egy időben támogatva ezzel az öngyógyító folyamatokat, a fizikai, az érzelmi, és a mentális funkciókat. 

A Kristály Fény Esszenciák használata egyszerű, sokkal inkább elhivatottságot, mintsem szaktudást igénylő. 

Mind a négy elem szimbolikája megtalálható a készítési folyamatban:

Föld: kristályok
Víz: víz a hordozóanyag
Tűz: Nap melege és Fénye
Levegő: a hangok terjedése

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése